031-712 98 00 support@independia.se

FASADBYTE?

OFFERT INOM 24 TIMMAR

Vi byter, reparerar eller målar om din trä- eller tegel fasad. Ring oss eller fyll i formuläret för att ett kostnadsfritt besök och om så önskas en offert på fasadbyte i Göteborg och Västra Götaland.

 

Fixa din fasad idag!

031-712 98 10

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER VI UPP INOM 24 TIMMAR

VI TAR HAND OM DIN TRÄ ELLER TEGEL FASAD  

 

Börjar det bli dags att byta fasad? En trä- eller tegelfasad ser ofta sliten ut efter att under många års varit utsatt av det svenska klimatet. Vi byter och renoverar både trä- och tegelfasader. I samband med att fasaden renoveras eller byts ut bör man också se över fönster och dörrar. Om de är i behov av att bytas inom kort tid, är det enklast och mest ekonomiskt att göra detta samtidigt.

Ni kanske vill byta från stående till liggande panel eller ni kanske vill renovera fogar i tegelfasaden, eller konvertera från tegel till puts. 

Det kan vara bra att tänka på att vid varje större förändring av fasaden eller förändring av fastighetens ordinarie utseende, kan det behövas bygglov eller bygganmälan. Hör med stadsbyggnadskontoret i din stad för vad som gäller för att kunna byta fasad i just ditt område.

BYTA FÖNSTER

Precis som din fasad så utsätts husets fönster för hårt väder i Sverige. Efter en längre tid är det ett smart beslut att byta ut dessa.

RADONKOLLEN

Beställ en snabb radonmätning för att få en god indikation på om huset har höga radonhalter.

ENERGIDEKLARATION

Sen 2008 måste alla fastigheter energideklareras inför försäljning.

FUKT I BOSTADEN

De flesta villor i Sverige har någon form av fuktpåverkan.