031-712 98 00 support@independia.se

VI SKAPAR DE PAKET du ÖNSKAR

Våra besiktningstjänster

VI FINNS DÄR DU FINNS

PERSONLIG SERVICE PÅ RIKSTÄCKANDE NIVÅ

VI FINNS DÄR DU FINNS

PERSONLIG SERVICE PÅ RIKSTÄCKANDE NIVÅ

Våra besiktningar UTGÅR FRÅN dina behov

EN AFFÄRSMODELL FÖR KUNDENS SKULL

Vår prioritet är hälsan på din bostad! Vi jobbar för friska hem åt alla. Våra bostäder är alla unika och i behov av olika kontroller och åtgärder. Vi skräddarsyr tjänster som passar just dig och din bostad för att du skall få hjälp på rätt, – och bästa sätt. Genom personlig service och flexibilitet ser vi till att du blir nöjd och trygg i din bostadsaffär.

HUSBESIKTNING

En husbesiktning minskar risken för framtida tvister rörande överlåtelsen. 

ENTREPRENADBESIKTNING

En oberoende slutbesiktning görs innan inflytt vid nybyggnation.

BESIKTNING LÄGENHET

En bostadsrättsbesiktning
ser över risker som kan påverka priset.

AREAMÄTNING

Att arean är korrekt angiven är viktigt med tanke på kvadratmeterpriset. 

70% av alla småhus besiktigas inför försäljning.

FUKTKONTROLL

En fuktexpert kontrollerar fukthalten i din bostad.

EL- & VA KONTROLL

En okulär el- & va kontroll ger dig bättre koll på bostadens installationer.

STATUSBESIKTNING

En statusbesiktning är som en hälsokontroll av din bostad eller fastighet.

BESIKTNINGS & FÖRSÄKRINGSPAKET

TRYGG
ÖVERLÅTELSE

BESIKTNINGS & FÖRSÄKRINGSPAKET

TRYGG
ÖVERLÅTELSE

HUSBESIKTNING

Idag blir det mer och mer självklart att hus besiktigas i samband med en försäljning då en husbesiktning ofta bidrar till en tryggare och smidigare affär för samtliga parter. 

En husbesiktning hjälper till att tala om aktuell status på huset. Något som är till nytta för så väl säljare som köpare.

Husbesiktning_tjanster
tjanster_entreprenad

ENTREPRENADBESIKTNING

Vid en entreprenadbesiktning kontrollerar besiktningsteknikern så att det kraven som är ställda enligt avtal mellan entreprenör och beställare är uppfyllda. Ta hjälp av en av våra oberoende, certifierade besiktningstekniker.

BESIKTNING Lägenhet

Genom att låta besiktiga bostadsrätten kan man undvika problametik i framtiden och slippa onödiga och kostsamma överraskningar. Under en besiktning av en bostadsrätt läggs fokus på att kontollera våtrum och kök, ställen där faran för problem är som störst. Besiktningen kan beställas av både säljare och köpare. Kombinera gärna din besiktning med en areamätning för att få den korrekta storleken på bostadsrätten.

tjanster_lagenhet
tjanster_area

AREAMÄTNING

Att arean är korrekt angiven är viktigt vid en bostadsförsäljning med tanke på kvadratmeterpriset. Endast en kvadrat mer eller mindre kan göra stor skillnad på priset och i vissa fall kan skillnaden vara betydligt större. Kostnaden för areamätningen är avdragsgill vid en försäljning.

FUKTKONTROLL

Av de två miljoner villor vi har i Sverige idag har de flesta någon form av fuktpåverkan. Långt ifrån alla villor har så allvarliga skador att det krävs några större ingrepp men det finns vissa konstruktioner som kräver mer kontroll än andra. Våra fuktexperter ser till att hjälpa dig med att få statusen för just din bostad.

tjanster_fukt
tjanster_status

STATUSBESIKTNING

Kanske har du bott i ditt hus en tid eller så är du/ni påväg att köpa en lokal eller kommersiell byggnad. Då är det klokt att låta en besiktningstekniker utföra en statusbesiktning. På så vis få ni bra översikt och kan planera en eventuell åtgärdsplan för fastigheten och framtiden. 

OKULÄR EL & VA-KONTROLL

En okulär el- & VA-installationskontroll är ett bra komplement till överlåtelsebesiktningen. Därför beställs och utförs ofta en sådan här kontroll i samband med en denna.

En okulär el & VA-installationskontroll innebär inte att besiktningsmannen garanterar anläggningens funktion eller att installationen inte är i behov av underhåll, uppgradering eller reparation. För att säkerställa detta kan det krävas en utredning av behörig fackman.

el och va kontroll

VILL DU BOKA EN AV VÅRA TJÄNSTER

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Datavägen 6A
436 32 Askim
+46 31 712 98 00
support@independia.se