031-712 98 00 support@independia.se

SKA DU KÖPA NY BOSTAD?

Att köpa nytt hus eller ny lägenhet är både spännande och hektiskt. Vi gör processen säker genom certifierade besiktningar, trygga försäkringar och snabb support!

KÖPARBESIKTNING

Oavsett om en säljarförsäkring är gjord eller inte så har ni som köpare en omfattande undersökningsplikt. Genom en köparbesiktning har ni utfört en stor del av ert ansvar inför bostadsaffären.

KÖPARGENOMGÅNG

När du som köpare väljer en köpargenomgång av en besiktning som utförts åt säljaren gäller samma villkor och ansvar som vid en separat köparbesiktning.

ENERGIDEKLARATION

Sen 2008 måste alla bostäder energideklareras inför försäljning. Independias energideklaration innefattar alltid en besiktning som efterföljs av en skriftlig rapport.

ENTREPRENAD

Det förekommer ofta att väldigt många bostäder idag har en felaktigt angiven area och därför är det idag vanligt att en areauppmätning utförs inför en bostadsförsäljning.

AREAMÄTNING

Det förekommer ofta att väldigt många bostäder idag har en felaktigt angiven area och därför är det vanligt att en areauppmätning utförs inför en bostadsförsäljning.

SNABB RADONMÄTNING

Med en snabb radonmätning får du en god indikation på om bostaden du tänker köpa eller sälja har förhöjda radonhalter.

CHECKLISTA!

Att flytta och få barn sägs vara det mest påfrestande händelserna man gör i livet. Vi hjälper dig göra bostadsaffären trygg och smidig.

=

RENOVERING, STOR ELLER LITEN?

=

BANKLÅN

=

FLYTTFIRMA

=

FLYTTSTÄDNING

=

ANSLUT EL

=

ADRESSÄNDRA

=

BREDBAND, TV & TELEFONI

=

RENHÅLLNING