031-712 98 00 support@independia.se

VI SER LÖSNINGEN INTE PROBLEMET

Kvalite, kunskap och integritet är våra ledord som tagit oss från liten till stor.

OM INDEPENDIA GROUP

Independia Group är specialister på tekniska tjänster relaterade till fastigheter! Oavsett om det gäller mindre egna hem eller ett helt fastighetsbestånd. Tillsammans med våra engagerande medarbetare erbjuder vi våra tjänster över hela Sverige, Norge och Danmark.

En viktig strategi vi har valt är att ta ansvar för hela kedjan. Detta innebär att vi kan erbjuda hela ledet av tjänster såsom kontroller, åtgärder, underhåll och service.

Oavsett om det är en överlåtelsebesiktning vid försäljning av ett hus, en radonsanering av ett lägenhetsbestånd eller en fuktanalys kan vi hjälpa er. Det finns mer att läsa under respektive meny.

 

Independia Group består av flera dotterbolag som arbetar inom respektive affärsområde. Bolagen är privatägda och har sitt säte i Göteborg. En stor del av vår personal är ständigt på resande fot vilket gör att vi i praktiken är rikstäckande både i Sverige, Norge och Danmark.

Independia grundades 1995 och historiskt arbetade Independia uteslutande som ett spårfilmslaboratorium för mätning av radon. Från detta har vi vuxit till att ta hand om större delen av fastighetskontrollen och åtgärder när det krävs. För varje år som går utvecklar vi  våra arbetsområden vidare samt startar upp nya tjänster. Har det med fastigheter att göra så är vi antingen redan där eller på god väg.

Vill du veta mer om hur vi kan göra din hemmamiljö bättre?