031-712 98 00 support@independia.se

VÅRA PRISER

BESIKTNINGAR & PAKET

Ska du sälja ditt hus och vill teckna en Dolda felförsäkring så krävs det en förbesiktning. Vi erbjuder besiktning & försäkring som pakettjänst men också enskilda besiktningar till dig som ska köpa hus.

Paket

Våra paket som ger trygghet

Våra besiktningspaket är sammansatta utifrån vår erfarenhet och kännedom kring våra kunders behov.

Vi arbetar alltid utifrån total flexibilitet så önskar du något annat än det vi erbjuder här, kontakta oss så hittar vi en lösning för just dina behov.

*Nordic Försäkring & Riskhantering AB är försäkringsförmedlare.

DINA BEHOV – DITT BESLUT

ETT PAKET SOM PASSAR DIG

Vi skräddarsyr ett paket som passar din försäljning eller ditt köp. Kontakta oss på

031-712 98 00

TJÄNSTER & PRISER

ALLT FÖR DIN BOSTAD

Vår vision är friskare hus i hela landet!

Genom att dela med oss av vår kunskap inom byggnadskonstruktioner, energi, dolda felförsäkringar och fuktproblematik vill vi att Du och Din familj skall känna er trygga i ert val av bostad. 

FUKTMÄTNING - från 2500 KR

Håll fukten på utsidan av ditt hus! Låt en expert kontrollera ditt hus för att hålla det friskt och hälsosamt för dig och din familj.

Energideklaration - FRån 2500 kr

En energideklartion behövs, enligt lag, när du skall sälja ditt hus. En av våra energiexperter kommer ut till din bostad och gör en utredning. Energideklarationen är giltig i 10 år.

Överlåtelsebesiktning - 8500 kr

Syftet med en husbesiktning är i alla lägen att minska risken för framtida tvister rörande överlåtelsen. Det ger en trygghet för dig oavsett om du ska sälja eller
köpa en bostad.

Areamätning - från 2000 kr

En av våra experter mäter ytan på bostaden. Att arean är korrekt angiven är viktigt då du ska köpa eller sälja en bostad med tanke på kvadratmeterpriset. 

RADONMÄTNING - FRÅN 990 KR

Vid försäljning av en bostad, dyker alltid radonfrågan upp.  Gör en radonmätning för att se över ditt hus eller det hus som du skall köpa.

VÅRA KUNDER

Mäklare rekommenderar oss över hela Sverige

Mäklarhuset logga
skeppsholmen logga