031-712 98 00 support@independia.se

PLATTSÄTTNING

VI HÖR AV OSS INOM 24 TIMMAR

Vårt team utför alla typer av sten och plattsättning i villor och större fastigheter. Ring oss eller fyll i formuläret för att få ett kostnadsfritt besök samt offert på plattsättning i Göteborg och Västra Götaland.

 

Boka din platt- eller stensättning idag!

031-712 98 10

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER VI UPP INOM 24 TIMMAR

PLATTSÄTTNING ÄR EN KONST 

 

Vill du ha hjälp med att stenlägga din garageuppfart eller är ni kanske en Bostadsrättsförening eller företag som vill göra om stenläggningen till era gångar eller garageuppfarter?

Vi har lång erfarenhet av stenläggning och det görs inte i en handvändning. Vi lämnar alltid offert efter besök då priser kan variera enormt beroende på önskemål, storlek och hur yta ser ut idag.

Ett bra sätt att få till stenen så som du vill ha den är att leta inspiration i grannskapet, och använd dig gärna av stensättarna för tips och idéer.

Generellt krävs inget bygglov för marksten eller andra stenarbeten, men sker det nära din tomtgräns kan du ändå behöva det. Hör med din kommun om du vill veta säkert vad som gäller för ditt hus.

BYTA FASAD

Ett fasadbyte behöver inte vara så komplicerat som det kan tros. Vi kommer ut och lämnar offert på plats i hela Västsverige. 

RADONKOLLEN

Beställ en snabb radonmätning för att få en god indikation på om huset har höga radonhalter.

ENERGIDEKLARATION

Sen 2008 måste alla fastigheter energideklareras inför försäljning.

FUKT I BOSTADEN

De flesta villor i Sverige har någon form av fuktpåverkan.