031-712 98 00 support@independia.se

SKA DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Att sälja sitt hus eller lägenhet och flytta kan vara väldigt påfrestande och stressigt. Vi gör processen smidig genom certifierade besiktningar, trygga försäkringar och snabb support!

SÄLJARBESIKTNING

En säljarbesiktning ger trygghet och hjälper köpare att hinna utföra sin undersökningsplikt. Genom en säljarbesiktning vet de redan det mesta om huset och kan känna sig redo att köpa i ett tidigare skede.

ENERGIDEKLARATION

Sen 2008 måste alla bostäder energideklareras inför försäljning. Independias energideklaration innefattar alltid en besiktning som efterföljs av en skriftlig rapport.

FÖRSÄKRINGAR

Försäkra dig inför din bostadsförsäljning för dolda fel. Med en försäkring kan du med trygghet sälja och gå vidare med ditt nya boende.

OKULÄR VA KONTROLL

Att utföra en riskbedömning av vatten och avloppssystemet i er fastighet är ett klokt sätt att undvika eventuella skador som kan komma att kosta dig som ägare.

AREAMÄTNING

Det förekommer ofta att väldigt många bostäder idag har en felaktigt angiven area och därför är det idag vanligt att en areamätning utförs inför en bostadsförsäljning.

OKULÄR ELINSTALLATIONSKONTROLL

Som fastighetsägare är du ansvarig för elanläggningen, även om du själv saknar nödvändiga kunskaper om volt, watt och ampere. Det är din skyldighet att se till att anläggninen är säker.

CHECKLISTA!

Att flytta och få barn sägs vara det mest påfrestande händelserna man gör i livet. Vi hjälper dig fixa flytten tryggt och smidigt.

=

FLYTTFIRMA

=

FLYTTSTÄDNING

=

AVSLUTA ELAVTAL

=

ADRESSÄNDRA

=

BREDBAND, TV & TELEFONI

=

RENHÅLLNING

RADONHUS?

Med en snabb radonmätning får du en god indikation på om bostaden du tänker köpa eller sälja har förhöjda radonhalter.